FEMINISMViews:14133|Rating:4.02|View Time:16:38Minutes|Likes:262|Dislikes:64
“Många vill inte ta diskussionen.”

Om Tänk till
Ungas berättelser om vad som är viktigt. Tänk till finns i sociala medier och produceras av UR som är en del av public service.

Följ oss i sociala medier
Facebook:
Instagram:

Du ansvarar själv för dina inlägg och kommentarer. UR modererar enligt:

You may also like...

34 Responses

 1. Anton Rosenbäck says:

  Tonåringar som vet ingeting om nånting diskuterar feminazism

 2. OKLAMPO DERUMA says:

  Feminism betyder inte jämnställdhet.

  Feminism är en ideologi om hur man uppnår jämnställdhet. Anledningen till att många väljer att inte kalla sig feminister är inte för att de inte vill ha jämnställdhet utan bara för att de inte köper feminismens tolkning av vad jämnställdhet är

 3. frans trams says:

  Vissa kommentarer…. my god

 4. Snoopy says:

  Denzel is the only one i trust

 5. Rasmus Ericssom says:

  Duktigt han har lärt sig allt vänsterextremister har att lära…. "jag är störst offer NEJ jag är efter som jag är kvinna NEJ jag är störst offer eftersom jag är en svart kvinna.. NEJ jag är störst offer eftersom jag jag är en handikappad svart kvinna.." Så fortsätter det.. ingen positiv mentalitet väldigt lik andra ideologier som ser sig själva som offer och hittar en förövare vissa har juden vissa har vita mannen. Inte nån speciell skillnad mellan alla dessa idioter som gräver sin egen grav.

 6. Clash Gamer says:

  Det är ett problem i dagens samhälle att folk tror att Feminism= Jämställdhet

 7. Oskar Hylin says:

  Kvinnor är inte förtryckta.
  Lönegapet ligger på 4% typ inget
  Sexuella trakasserier har ökar drastiskt av massinvandringen som feminister slogs för. Kvinnor kan bli chefer också men män blir lättare kompis med andra män än kvinnor så de väljer att befordra män hellre än kvinnor. På samma sätt befordrar kvinnor hellre kvinnor för de blir bättre kompisar än kvinnor och män. Det är inget konstigt med det.

  Att män blir lättare kompisar med män har sina grunder i mänsklig biologi. Man ser detta redan i lågstadiet INNAN samhället har påverkat dem. Män är livligare och gör livligare saker och blir då kompis med andra killar. Då lär sig killarna att killar helt enkelt är roligare än tjejer och fortsätter att tro att män blir bättre kompisar än kvinnor.

  En annan skillnad mellan könen är ju det här med att det är männen ligger på samhällets botten. Att säga att kvinnor är förtryckta för att män ligger på toppen är ju bara fel. Män ligger på topp och på botten i samhället.

  Vad feminister har gjort och vad grupp 8 gjorde var fantastiskt. De uppnådde jämställdhet.

 8. Leya Gullstrand says:

  Ba jag som stör mig på att ingen äter pizzan?!

 9. Leya Gullstrand says:

  Sänds tänk till på Tv För att UR sänds ju på tv

 10. gr8zongz says:

  FEMINSIM ÄR INTE LIKA MED JÄMSTÄLLDHET!!! du kan vara för jämställdhet utan att kalla dig feminist. Feminism har en politisk utgångspunkt, inte human. Nej män har inte mer privilegier än kvinnor, om nu feminsim står för jämställdhet, när ska de då bära fram små pojkar som blir omskärda utan att kunna styra det själva, diskuterar våld mot män, diskutera den stora självmordsklyftan mellan könen…
  Att kvinnor tjänar mindre än män som sysslar med samma yrke är också fel.

  Och du killen som leker smart och jämför black lives matter och feminsim, ta en runda till i böckerna, fatta det som står och kom tillbaka…

 11. gr8zongz says:

  Titta en panel som inte vet vad feminism är…

 12. absence says:

  Red pilled av mediaeliten, stackarna tror ju seriöst på att vita män har fler privilegier i Sverige, ett land där en vit man blir kritiserad av i princip allting som kan tas som negativ kritik mot en kvinna eller någon med annan hudfärg. Däremot har kvinnor och utlänningar/svarta människor hur mycket utrymme i media som helst och kan skita på vad de vill utan få någon kritik eftersom det har byggts upp någon ideologi att svara människor inte kan vara rasister mot vita. Logiskt tänkt där, moderna generationen.

 13. Dennis Kazakou says:

  Jävla partisk kanal, som bara använder invandrare samt hipsters i sina videos

 14. Anton Wiener says:

  Jag visste inte att UR hade börjat göra satir…

 15. Allahu Ekarrz says:

  Denzel spittin faxxx

 16. Malte Östergren says:

  ok… Så dem här människorna är hycklare. Dem tycker det är ok att alla svarta och kvinnor får säga att alla män eller vita är dumma i huvudet. Men om en svensk säger att alla muslimer är terrorister eller att alla svarta är dumma i huvudet, då är det hus i helvetet. Det folk måste förstå är att om man vill få bort ojämlikhet och rasism måste båda parterna jobba för att förbättra, inte bara den ena. Om vita måste sluta "trakassera" måste även svarta och kvinnor göra det.

 17. Julia says:

  Jag är feminist och jag tycker absolut det är fel att hata alla män. Jag vet att alla män inte utsätter kvinnor för sexuella övergrepp och jag vet att kvinnor utsätter män för sexuella övergrepp. Men som de i videon säger står det för jämställdhet men vill inte kalla sig feminister. Folk måste sluta förknippa feminism med manshat och våga börja kalla sig själva feminister. Frågar någon om du står för manshat är det väl bara att säga att du inte gör det? Har du en åsikt måste du väl kunna stå för den även om andra förknippar den med något dåligt. Tror du feminism är manshat är på opåläst. Vet att folk kommer säga att jag är manshatare nu så tänker åter igen säga att jag inte står för manshat och tycker inte man ska kalla sig själv feminist om man gör det.

 18. Wello says:

  Kolla upp fakta snälla

 19. nej says:

  det är skillnad på feminism och radikalfeminism

 20. PandaTunes says:

  kan ni inte ha med några svennar någongång..?

 21. Xamse Ahmed says:

  Mannen nie bush

 22. DRE says:

  Han näst längst till vänster säger smarta saker men måste softa lite. Han säger till han vita att han måste gå och utbilda sig som de hans farsa. Han har rätt men vem är han och säga du ska göra det, han är för jämlikhet och det räcker väl att ge honom credd för det då många idag inte är det. Nämner hela tiden "Black Lives Matter" men vad han själv gjort för att supporta den rörelsen? Walk your talk fam

 23. Goster says:

  Män tjänar inte mer för samma arbete läs på.

 24. gurra88 says:

  Kvinnor får inte mindre betalt för att de är kvinnor. De får mindre betalt för att de väljer att arbeta mindre timmar än män. Det är en feminist-myt som vägrar dö. Det finns båda män och kvinnor som kan förklara varför det är en myt.

 25. gurra88 says:

  Om "alla dagar är männens dag" och om "män har fler privilegier"

  -Män utgör nästan 80% av alla självmord
  -Män utgör 90% av dödliga arbetsolyckor
  -Våld mot män anses vara "komiskt" när en kvinna är den som misshandlar*
  -Varför är våldtäkt "komiskt" när offret är en man?

  *Enligt studier från bl. a CDC är våld mot män väldigt vanligt inom relationer. Man har fastställt att män utgör 40% av dessa. Om feministerna verkligen är för jämlikhet, varför tar de inte upp såna saker? Kolla upp en dokumentär som heter "The Red Pill". En amerikansk feminist intervjuar sk "misogyna" mänsgrupper och upptäcker att de inte hatar kvinnor och att hennes interpretation av feminism inte är helt korrekt. Filmen visar att män inte är så privilegerade som det sägs och att modern feminism är cancer.

 26. Sofiane Boubekeur says:

  eyyyyy vart fan är Santi

 27. Kevin Kamau says:

  Ja skulle va en feminist om dom bytte namn

 28. NotMyRealName says:

  Män har mer privilegier? Vilka?

 29. DONT WORRY ABOUT IT says:

  varför äter ingen pizzan?

 30. paul lingström says:

  Keep up by brothaaa lil bannnnn hehe

 31. Martin Andreasson says:

  Bra diskussion, ni är grymma! Jag tror feminism får ett dåligt rykte när folk påstår att ”alla män” måste ta ansvar för en minoritet av tafsande äckelmän. Här drar man alla över en kam och det är inte rättvist och är fel. På samma sätt är det otroligt dåligt när folk vill att alla muslimer skall ta avstånd från terrorism bara för att det finns ett par idioter som tolkar religionen helt fel. Eller alla invandrare är kriminella bara för att ett par rötägg är med i kriminella gäng när de andra 99,9% är skötsamma. Vi måste sluta dra alla över en kam då tror jag feminism får ett bättre rykte. Hoppas på fler bra upplägg från er! Peace and love ❤️

 32. RLY says:

  vrf hata alla män??

 33. RLY says:

  hata män alltid mäns fel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *